RING FOR TILBUD​

+45 25 65 34 10

Kunderne udtaler​

Jeg vil hermed anbefale Tinghus Ejendomsservice ApS.

Jeg har som tidligere formand for AB Broparken haft indgående kendskab og samarbejde med Tinghus Ejendomsservice, som vi i første omgang brugte som vicevært vikar og medhjælper.

Senere ønskede Broparken at få fast vicevært funktion med mulighed for at tilkøbe flere ydelser i varierende grad, hvorfor vi bad Tinghus Ejendomsservice om et tilbud.

I min egenskab som Formand var det blandt andre mig der sammen med bestyrelsen og Tinghus Ejendomsservice forhandlede de endelige aftaler om ydelser og priser på plads.

Jeg kan varmt anbefale Tinghus Ejendomsservice.

I den tid Tinghus Ejendomsservice har været i Broparken, har der aldrig været tvivl om at firmaet har ydet mere end det der var aftalt. Altid imødekommende overfor alle såvel bestyrelsen og andelshaverne som de tilknyttede håndværkere, altid opsat på at hjælpe og prøve at få løst de problemer og udfordringer der kan være i en stor andelsbolig forening.

Og med et glimt i øjet også at hjælpe der hvor det ikke umiddelbart hører under viceværtfunktionen!

Tinghus Ejendomsservice er værdsat af andelshaverne i Broparken og er et firma man altid kan henvende sig til, og der opleve at blive positivt mødt.

Tinghus Ejendomsservice har varetaget funktionen som forventet og derudover kommet med løsninger og forslag til forbedringer generelt i andelsboligforeningen. Tinghus Ejendomsservice har aldrig svigtet en opgave.

Mette Landerslev, bestyrelsesmedlem og tidligere Formand fra 2008 – 2013

​Kommer som aftalt og yder høj service. Flotte fliser - bagefter!

Anne Korsholm Ringsted

Jeg har arbejdet sammen med Tinghus Ejendomsservice siden år 1999, og det har været en professionel oplevelse hver eneste gang.

Lau Laursen

Jeg skriver til jer på vegne af beboerne i Postgården Allerød.

Arbejdet med etablering af en støttemur og efterfølgende beplantning er nu afsluttet.

Jeg kan - med stor glæde - meddele jer, at vi har fået en utrolig flot løsning. Vi har valgt nogle utrolig dygtige, behagelige og ikke mindst ansvarsfulde folk fra Tinghus Ejendomsservice, til at udfører opgaven.

Muren er sat op - dejlig tæt beplantning med bøgehæk - opsætning af neutralt trådhegn og ikke mindst en perfekt oprydning efter arbejdets færdiggørelse.

Det oser af kvalitet - og passer dermed fint til vores meget roste bebyggelse.

På beboerrepræsentationens vegne

Torben Lind-Christensen​​

Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne, og vi kontakter dig

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt