RING FOR TILBUD​

+45 25 65 34 10

Snerydning udføres professionelt

Det er ingen hemmelighed, at vinteren i Danmark kan være lang og fyldt med store mængder af sne. For de fleste er snerydning en sur pligt, og det er netop her, at vi kommer ind i billedet. Hos Tinghus Ejendomsservice tilbydes forskellige former for snerydning. Vores firma er beliggende i, Ringsted men vi har kunder fra hele Sjælland og særligt fra Haslev og Køge.

Vores firma tilbyder alt inden for saltning og snerydning. Eftersom ingen kan forudsige, om det bliver en mild eller en hård vinter, er det en god idé at have en aftale om vinterservice på plads. Hos os kan du lave en aftale på forhånd, så vi kommer forbi, så snart den første sne og frost dukker op. 

Hvad koster snerydning?

Den nøjagtige pris på snerydning afhænger af opgavens omfang. Der er selvfølgelig forskel på om det er et fortov der skal ryddes, eller en p plads på 10.000 m2. Vi løser både store og små opgaver, og operer helt nede fra sneskovlen og op til traktor med V plov, så vi kan løse langt de fleste opgaver på vinterservice. Sagt på en anden måde: Det rette materiel til den rette opgave til den rette pris.

Som firma er vi meget grundige i vores arbejde. Vi gør altid vores bedste for at imødekomme dine ønsker og behov. Om du ønsker en aftale, hvor vi blot kommer én enkelt gang eller flere gange, er det muligt hos os. 

Ring for en uforpligtende aftale

Vil du høre mere om dine muligheder hos os, kan du kontakte os allerede i dag. Vi står altid klar til at hjælpe med vinterbekæmpelse, så snart det er nødvendigt.

Kontakt os på tlf. 25 65 34 10 eller send os en mail: info@tinghusejendomsservice.dk – for at lave en aftale. 

Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne, og vi kontakter dig

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt